Callebaut λευκή σοκολάτα σε σταγόνες 500γρ. ΜΟΝΟ 5,00€

  • 12:49 μ.μ.
  • By Πασχαλίδης Ο.Ε
  • 0 Comments

Κλασική λευκή σοκολάτα σε σταγόνες για μεγάλη ευκολία στη χρήση. Κατάλληλη για σοκολατάκια, κρέμες ζαχαροπλαστικής & επικαλύψεις.
Σε σκευασία 500γρ. ΜΟΝΟ 5,00 
Λιανική τιμή.
* η τιμή περιέχει ΦΠΑ 24%

Επισκεφτείτε το κατάστημα μας στο κέντρο της Κατερίνης στην οδό Ζαλόγγου 28 δίπλα από το super market Γαλαξίας.
Τηλέφωνα Επικοινωνίας 2351026080,2351036709 (fax)


ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΙΩΝΕΙ Η ΣΟΚΟΛΑΤΑ;
Η σοκολάτα πρέπει, κατά προτίμηση, να λιώνει σε θερμοκρασία που κυμαίνεται μεταξύ
40 και 45°C, ενώ δεν πρέπει ποτέ να βρίσκεται σε απευθείας επαφή με πηγές θερμότητας.
Πρέπει επίσης, κατά προτίμηση, να λιώνει σε φούρνο ή μπεν μαρί που έχει ρυθμιστεί
ώστε η σοκολάτα να φτάνει σε μια ενιαία θερμοκρασία που κυμαίνεται μεταξύ 40 και
45°C. Αυτή είναι η ιδανική θερμοκρασία για να ξεκινήσει η διαδικασία του στρωσίματος
(προκρυστάλλωση).

You Might Also Like

0 σχόλια