Μπέικιν πάουντερ (Baking powder)

  • 1:11 μ.μ.
  • By Πασχαλίδης Ο.Ε
  • 0 Comments

Το μπέικιν πάουντερ (baking powder) είναι χημικό διογκωτικό υλικό της μαγειρικής, δηλαδή "φουσκώνει". Τo μπέικιν πάουντερ είναι διττανθρακικό νάτριο (μαγειρική σόδα), μαζί με κάποιον παράγοντα οξέως, συνήθως κρεμόριο (τρυγικό κάλιο) ή θειϊκό αργίλιο, και κάποιον παράγοντα απορρόφησης της υγρασίας, που συνήθως είναι άμυλο (κορν φλάουρ). Το φούσκωμα γίνεται λόγω παραγωγής διοξειδίου του άνθρακα.

Προμηθευτείτε τα από το κατάστημά μας στην Βύρωνος 9 ή από το τηλέφωνο 2351026080-36709.

Πώληση Χονδρική- Λιανική

Διατίθεται χύμα.

You Might Also Like

0 σχόλια