Callebaut: Ice Σοκολάτα λευκή (Ice Chocolate White).

  • 11:40 π.μ.
  • By Πασχαλίδης Ο.Ε
  • 0 Comments

Στο κατάστημα μας μπορείτε να προμηθευτείτε Ice Σοκολάτα λευκή (Ice Chocolate White) απο την Callebaut®. 

Επικαλύψτε το παγωτό σας με επιδόρπια λευκής σοκολάτας.
Δώστε στα μπαστούνια παγωτού, κώνους, κέικ και κατεψυγμένα επιδόρπια ένα απολαυστικά κομψό στρώμα κρεμώδους λευκής σοκολάτας με το Ice Chocolate White της Callebaut®. Είναι πολύ πλούσιο σε βούτυρο κακάο και δεν απαιτεί σκλήρυνση. Απλά θερμαίνετε μέχρι τους 35-40 ° C πριν βυθίσετε το παγωτό σας ή βυθίζοντας τα βαθιά κατεψυγμένα επιδόρπια σας με αυτή τη σοκολάτα. Το θερμοκρασιακό σοκ θα προκαλέσει τη σκλήρυνση της σοκολάτας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και θα αναπτύξει τη στιλπνότητα και τη σκληρή ρωγμή. Ακόμη και αν αυτή η σοκολάτα έχει μεγαλύτερη ρευστότητα, δημιουργεί μια αρκετά πλούσια και παχιά στρώση σοκολάτας. Για τα παχύτερα στρώματα σοκολάτας γύρω από το παγωτό σας, συνιστούμε να το βυθίζετε δύο φορές μετά την πρώτη σκλήρυνση.
Δεδομένου ότι δεν υπάρχει καμία ανάγκη να μετριάσετε τη σοκολάτα πάγου, οι σεφ μας συνιστούν να τη διατηρείτε σε σταθερή θερμοκρασία ενώ εργάζεστε μαζί της κατά τη διάρκεια μακρύτερων υπηρεσιών. Μια άλλη πρόταση από τους σεφ: μετά την εμβάπτιση ή την εμβάπτιση, μπορείτε να πασπαλίζετε αμέσως τη σοκολάτα με τραγανές υφές όπως κούπες κακάο, Crispearls ™, ροκανίδια σοκολάτας, bresilienne, κλπ.

Διατίθεται σε σακούλα 2,5 κιλών.

Θα μας βρείτε  στην Βύρωνος 9 (Κατερίνη) ή από το τηλέφωνο 2351026080-36709.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

You Might Also Like

0 σχόλια